Begivenheder

Henover sæsonen arrangerer vi en række spændende arrangementer

  • 10. maj 2025

     

    Pighvar aften

    Oplev en aften i Pighvarens, vestkystens og gastronomiens tegn. 

    Vores kokke har sammensat en menu med masser af pighvar og vestkystens råvarer.

    Vi får besøg af Martin Dupont fra Wine-Group (H.J. Hansen Vin A/S og Theis Vine) som har sammensat en række spændende vine, som han vil fortælle indlevende omkring. 

    Derudover vil der være fortællinger
    omkring pighvaren og vestkystens flora. 

    Glæd jer til en hyggelig, gastronomisk og spændende aften. 

    5-retters menu inkl. vinmenu:
    Pr. couvert: kr. 1.245,-

    Alternativ saft, køre eller ølmenu tilbydes også

  • 11. maj 2025

    Morsdag

    Forkæl din mor med en middag på Dine & Wine. Vi sørger for en lækker menu til anledningen.

     

    11. maj 2025

  • 18. maj 2025

     

    Bukkeaften

    Jagten på sommerbukken er gået igang. I denne anledning har vi sammensat en special 3-retters menu med sommerbuk på hovedretten.

  • 22. maj 2025

    Kokketræf med TREE TOP

    Vestkystens og østkystens gastronomi mødes når Bjarke Jeppesen og hans hold besøger Dine & Wine i Vejers Strand.

    Bjarke Jeppesen er et fyrtårn på den gastronomiske scene. Vinderen af årets kok i 2024 og flere nationale og internationale konkurrencer.

    Vi har i fællesskab sammensat en 8-retters menu med spændende vine fra hele verden.

    8-retters menu inkl. vinmenu:
    Pr. couvert: kr. 2.495,-

     

    22. maj 2025

  • Uge 22

     

    Sommermenu

    Sommerens råvarer vælter frem, derfor skifter vi i denne uge til vores sommermenu. Glæd jer allerede nu til vildt, jordbær, majs og kantareller.

  • 5. til den 9. juni

    Pinsetilbud

    I hele pinsen har vi et special pinsetilbud hvor man både til frokost og aften kan nyde en 3-retters menu til kr. 445,- pr. couvert.

     

    5. til den 9. juni