Begivenheder

Henover sæsonen arrangerer vi en række spændende arrangementer

  • 6. til den 10. November

     

    Mortensaften menu

    Serveres fra den 6. november til og med den 10. november

    Koldrøget laks
    Håndpillede rejer og jordskokker

    Rosastegt andebryst
    Rødkål, karameliserede kartofler og svampe

    Kirsebæris
    Puffede ris og vanilje

    Pris pr. Kuvert kr. 545,-

    Mulighed for vin, øl og saftmenu

  • Uge 49

    Julemenu

    I den søde juletid tager de varme krydderier og de gamle traditioner over. Vi sammensætter en julemenu med et moderne tvist.

    Kontakt os for yderligere info.

     

    Uge 49

  • 31. december 2025

     

    Nytårsaften

    Vi gentager succesen fra sidste år og slutter året af med vores store nytårsgalla.

    Vi sammensætter de allerbedste råvarer, dejlige vine og lægger os i selen for at skabe en fantastisk hyggelig slutning af året og festlig start på det nye.

    Begrænset antal pladser, så bestil gerne bord allerede nu.

    Kontakt os for yderligere info.