Begivenheder
Henover sæsonen arrangerer vi en række spændende arrangementer
10. maj 2025
Pighvar aften
Oplev en aften i Pighvarens, vestkystens og gastronomiens tegn.
Vores kokke har sammensat en menu med masser af pighvar og vestkystens råvarer.
Vi får besøg af Martin Dupont fra Wine-Group (H.J. Hansen Vin A/S og Theis Vine) som har sammensat en række spændende vine, som han vil fortælle indlevende omkring.
Derudover vil der være fortællinger
omkring pighvaren og vestkystens flora.Glæd jer til en hyggelig, gastronomisk og spændende aften.
5-retters menu inkl. vinmenu:
Pr. couvert: kr. 1.245,-Alternativ saft, køre eller ølmenu tilbydes også
11. maj 2025
Morsdag
Forkæl din mor med en middag på Dine & Wine. Vi sørger for en lækker menu til anledningen.
11. maj 2025
18. maj 2025
Bukkeaften
Jagten på sommerbukken er gået igang. I denne anledning har vi sammensat en special 3-retters menu med sommerbuk på hovedretten.
22. maj 2025
Kokketræf med TREE TOP
Vestkystens og østkystens gastronomi mødes når Bjarke Jeppesen og hans hold besøger Dine & Wine i Vejers Strand.
Bjarke Jeppesen er et fyrtårn på den gastronomiske scene. Vinderen af årets kok i 2024 og flere nationale og internationale konkurrencer.
Vi har i fællesskab sammensat en 8-retters menu med spændende vine fra hele verden.
8-retters menu inkl. vinmenu:
Pr. couvert: kr. 2.495,-22. maj 2025
Uge 22
Sommermenu
Sommerens råvarer vælter frem, derfor skifter vi i denne uge til vores sommermenu. Glæd jer allerede nu til vildt, jordbær, majs og kantareller.
5. til den 9. juni
Pinsetilbud
I hele pinsen har vi et special pinsetilbud hvor man både til frokost og aften kan nyde en 3-retters menu til kr. 445,- pr. couvert.
5. til den 9. juni