Begivenheder
Henover sæsonen arrangerer vi en række spændende arrangementer
6. til den 10. November
Mortensaften menu
Serveres fra den 6. november til og med den 10. november
Koldrøget laks
Håndpillede rejer og jordskokkerRosastegt andebryst
Rødkål, karameliserede kartofler og svampeKirsebæris
Puffede ris og vaniljePris pr. Kuvert kr. 545,-
Mulighed for vin, øl og saftmenu
Uge 49
Julemenu
I den søde juletid tager de varme krydderier og de gamle traditioner over. Vi sammensætter en julemenu med et moderne tvist.
Kontakt os for yderligere info.
Uge 49
31. december 2025
Nytårsaften
Vi gentager succesen fra sidste år og slutter året af med vores store nytårsgalla.
Vi sammensætter de allerbedste råvarer, dejlige vine og lægger os i selen for at skabe en fantastisk hyggelig slutning af året og festlig start på det nye.
Begrænset antal pladser, så bestil gerne bord allerede nu.
Kontakt os for yderligere info.


