Frokost
Frokost serveres fra 11.30 til 15.00.
Skaldyrsfad
Skal forudbestilles
Jomfruhummer og krabbeklør
Kammuslinger og blåmuslinger
Tigerrejer og pil selv rejer
Brød og citron
Smør, pesto og aioli
Pris pr. kuvert:
Kr. 545,- pr. person ved minium 2 personer
Tilkøb, pr. stk:
Caviar 15g, kr. 300,-
Caviar 30g, kr. 450,-
½ hummer, kr. 250,-
Frokostmenu
Ceviche af kulmule
Agurk, dild og fennikel
Krondyrfilet
Kål og bær. Svampe og morkelsauce
Skovmærkesorbet
Æblemousse og karamel
To retter: kr. 325,-
Vinmenu: kr. 225,-
Tre retter: kr. 395,-
Vinmenu: kr. 295,-
Snacks
- Caviar, 15gkr. 300,-
- Caviar, 30gkr. 450,-
- Østers, 4 stkkr. 145,-Natural, agurk, dild og bloody mary
- Olivenkr. 45,-
- Saltede mandlerkr. 45,-
- Salt & vinegar chips med dipkr. 50,-
- Mozzarella, balsamico og tomatkr. 65,-
Frokostretter
- Burger af dansk kødkvæg eller kyllingkr. 195,-Ost, bacon, mayo og pommes
- Stjerneskudkr. 225,-Rødspættefilet, asparges, rejer og dressing
- Bakskuldkr. 195,-Rugbrød, “remoulade” og rejer
- Steak bearnaisekr. 235,-Pommes, spidskål og valnød
- Salat med fanølakskr. 175,-Kål, syltede løg og brød
- Pariserbøfkr. 215,-Hakket oksekød med rødbede, løg, kapers, æggeblomme og frisk salat
- Røget carpacciokr. 185,-Parmesan, spæde salater og nødder
Dessert
- Skovmærkesorbetkr. 125,-Æblemousse og karamel
- Gran-iskr. 95,-Rønnebær og tørrede svampe
- Crème Brûléekr. 115,-Rabarber og hvid chokolade
- Osteanretningkr. 145,-Fastmodnet XL – Brie – Rødkit og blåskimmel
Børnemenuer
Serveres både til frokost og til aften.
- Pommes friteskr. 55,-Remoulade og ketchup
- Fiskefiletkr. 85,-Pommes, citron, grønt, remoulade og ketchup
- Røde pølserkr. 75,-Pommes, grønt, remoulade og ketchup
- Spaghettikr. 75,-Kødsovs, grønt og ketchup
- Kyllingebrystkr. 80,-Pommes, grønt, remoulade og ketchup
- Børne isdessertkr. 65,-Skumfiduser, pufsukker og jordbæris
Allergener og andre forbehold:
Personalet kan oplyse og vejlede omkring allergener, vegetarretter og special diæter.
Friske råvarer
Vi vælger de råvarer der smager bedst på de forskellige tidspunkter af året.
Nede på jorden
Vores retter sammensættes kreativt med respekt for gamle traditioner og med den gode smag i centrum
Venligt personale
Vi mener at et smil på læben giver en bedre oplevelse.