Kokketræf

I samarbejde med Bjarke Jeppesen fra TREE TOP
Torsdag den 22. maj 2025 klokken 17.00

Vestkystens og østkystens gastronomi mødes når
Bjarke Jeppesen og hans hold besøger Dine & Wine i Vejers Strand.

Bjarke Jeppesen er et fyrtårn
på den gastronomiske scene
Vinderen af årets kok i 2024 og flere
nationale og internationale konkurrencer.

Vi har i fællesskab sammensat en 8-retters menu
med spændende vine fra hele verden.

8-retters menu

Tærte, muslinger, urter og caviar
Rømø østers, strandløg, fløde, purløg og caviar
Ingrid mousserende æblevin fra Andersen winery

Jomfruhummer, hybenrose og hyldeblomst
Kartoffel, creme fraiche og purløg
Nyetimber, Rosé Brut, England

Hengemte gulerødder fra skovløkke grønt
Gulerods sauce, gulerodspure, græskarkerner og umodne stikkelsbær
Gewurtztrauminer 2021 Hyland Estade oldwines Oregon USA

Strandkrabbe bisque, strand portulak og kveller
Ariyanas Seco Sobre Lías Finas 2022, Bodegas Bentomiz, Malaga, Spanien

Selleri dumpling, blåmuslinger, hasselnødder og fennikel

Kammusling, selleri, basilikum og koriander capers
Chardonnay 2022 Koehler-Ruprecht Kabinett Trocken, Phalz, Tyskland

Bagt pighvar, estragon og sommerblomster fra haven
2022 Bourgogne Blanc, Roc de Boutires, Bourgogne, Frankrig

Sommerbuk, morkler, ærter og asparges
2020 Barolo, Mauro Molino, La Morra, Piemonte, Italien

Rabarber fra Det lille Økori
Ivoie chokolade fra Valrhona, rabarber consommé
Treetop Rabarber Cocktail

Havtorn, gulerod og græsæg
2019 Ice Wine, Vidal Reserve Jackson-Triggs, Niagara Peninsula, Canada

Pris pr. couvert inkl. vinmenu:
Kr. 2.495,-

Begrænset antal pladser

Arrangementet afholdes hos:
Dine & Wine
Vejers Havvej 19c
6853 Vejers Strand

Allergener og andre forbehold

Personalet kan oplyse og vejlede omkring allergener, vegetarretter og special diæter.

Friske råvarer

Vi vælger de råvarer der smager bedst på de forskellige tidspunkter af året.

Nede på jorden

Vores retter sammensættes kreativt med respekt for gamle traditioner og med den gode smag i centrum

Venligt personale

Vi mener at et smil på læben giver en bedre oplevelse.