Kokketræf
I samarbejde med Bjarke Jeppesen fra TREE TOP
Torsdag den 22. maj 2025 klokken 17.00
Vestkystens og østkystens gastronomi mødes når
Bjarke Jeppesen og hans hold besøger Dine & Wine i Vejers Strand.
Bjarke Jeppesen er et fyrtårn
på den gastronomiske scene
Vinderen af årets kok i 2024 og flere
nationale og internationale konkurrencer.
Vi har i fællesskab sammensat en 8-retters menu
med spændende vine fra hele verden.
8-retters menu
Tærte, muslinger, urter og caviar
Rømø østers, strandløg, fløde, purløg og caviar
Ingrid mousserende æblevin fra Andersen winery
Jomfruhummer, hybenrose og hyldeblomst
Kartoffel, creme fraiche og purløg
Nyetimber, Rosé Brut, England
Hengemte gulerødder fra skovløkke grønt
Gulerods sauce, gulerodspure, græskarkerner og umodne stikkelsbær
Gewurtztrauminer 2021 Hyland Estade oldwines Oregon USA
Strandkrabbe bisque, strand portulak og kveller
Ariyanas Seco Sobre Lías Finas 2022, Bodegas Bentomiz, Malaga, Spanien
Selleri dumpling, blåmuslinger, hasselnødder og fennikel
Kammusling, selleri, basilikum og koriander capers
Chardonnay 2022 Koehler-Ruprecht Kabinett Trocken, Phalz, Tyskland
Bagt pighvar, estragon og sommerblomster fra haven
2022 Bourgogne Blanc, Roc de Boutires, Bourgogne, Frankrig
Sommerbuk, morkler, ærter og asparges
2020 Barolo, Mauro Molino, La Morra, Piemonte, Italien
Rabarber fra Det lille Økori
Ivoie chokolade fra Valrhona, rabarber consommé
Treetop Rabarber Cocktail
Havtorn, gulerod og græsæg
2019 Ice Wine, Vidal Reserve Jackson-Triggs, Niagara Peninsula, Canada
Pris pr. couvert inkl. vinmenu:
Kr. 2.495,-
Begrænset antal pladser
Arrangementet afholdes hos:
Dine & Wine
Vejers Havvej 19c
6853 Vejers Strand
Allergener og andre forbehold
Personalet kan oplyse og vejlede omkring allergener, vegetarretter og special diæter.
Friske råvarer
Vi vælger de råvarer der smager bedst på de forskellige tidspunkter af året.
Nede på jorden
Vores retter sammensættes kreativt med respekt for gamle traditioner og med den gode smag i centrum
Venligt personale
Vi mener at et smil på læben giver en bedre oplevelse.