Pighvar aften

Lørdag den 10. maj 2025 klokken 17.30

Oplev en aften i Pighvarens, vestkystens og gastronomiens tegn.

Vores kokke har sammensat en menu med masser af pighvar og vestkystens råvarer.

Vi får besøg af Martin Dupont fra Wine-Group (H.J. Hansen Vin A/S og Theis Vine)
som har sammensat en række spændende vine, som han vil fortælle indlevende omkring.

Derudover vil der være fortællinger omkring pighvaren og vestkystens flora.

Glæd jer til en hyggelig, gastronomisk og spændende aften.

Fem-retters menu

Ankomst klokken 17.30

Snacks og bobler

Rimmet pighvar
Asparges og salturt

Dampet pighvar
Strandportulak og hollandaise

Smørpocheret pighvar
Fennikel og strandkrabbe bisque

Stegt pighvar
Nye kartofler, ramsløg og havtorn

Jordbær
Estragon og hvid chokolade

Fem-retters menu inkl. vinmenu: kr. 1.245,-
Alternativ saft, køre eller ølmenu tilbydes også

Allergener og andre forbehold

Personalet kan oplyse og vejlede omkring allergener, vegetarretter og special diæter.

Friske råvarer

Vi vælger de råvarer der smager bedst på de forskellige tidspunkter af året.

Nede på jorden

Vores retter sammensættes kreativt med respekt for gamle traditioner og med den gode smag i centrum

Venligt personale

Vi mener at et smil på læben giver en bedre oplevelse.