Pighvar aften
Lørdag den 10. maj 2025 klokken 17.30
Oplev en aften i Pighvarens, vestkystens og gastronomiens tegn.
Vores kokke har sammensat en menu med masser af pighvar og vestkystens råvarer.
Vi får besøg af Martin Dupont fra Wine-Group (H.J. Hansen Vin A/S og Theis Vine)
som har sammensat en række spændende vine, som han vil fortælle indlevende omkring.
Derudover vil der være fortællinger omkring pighvaren og vestkystens flora.
Glæd jer til en hyggelig, gastronomisk og spændende aften.
Fem-retters menu
Ankomst klokken 17.30
Snacks og bobler
Rimmet pighvar
Asparges og salturt
Dampet pighvar
Strandportulak og hollandaise
Smørpocheret pighvar
Fennikel og strandkrabbe bisque
Stegt pighvar
Nye kartofler, ramsløg og havtorn
Jordbær
Estragon og hvid chokolade
Fem-retters menu inkl. vinmenu: kr. 1.245,-
Alternativ saft, køre eller ølmenu tilbydes også
Allergener og andre forbehold
Personalet kan oplyse og vejlede omkring allergener, vegetarretter og special diæter.
Friske råvarer
Vi vælger de råvarer der smager bedst på de forskellige tidspunkter af året.
Nede på jorden
Vores retter sammensættes kreativt med respekt for gamle traditioner og med den gode smag i centrum
Venligt personale
Vi mener at et smil på læben giver en bedre oplevelse.